SKS Herentals kwam fel gehavend aan de aftrap tegen een sterk V. Balen, de tweede in het klassement.  De gekwetsenboeg van de thuisploeg was afgelopen week nog aangedikt, zodat het maar liefst 6 titularissen moest missen.

Dat het aan de Olympiadelaan een ongelijke strijd ging worden, bleek al na 10 minuten met een 0-3 achterstand voor wit-blauw.  De bezoekers bleven doorduwen met een pak kansen.  Ruststand 0-4.  Wedstrijd gespeeld.

Uiteindelijk werd het nog 0-5, terwijl de bezoekers de partij rustig uitspeelden.

SKS Herentals blijft troosteloos achter met 1 op 39.

SKS-coach Lieven Verheyen was echter wel tevreden over de inzet van z'n team : 'De jongens hebben alles gegeven, maar als je na 10 minuten al 0-3 achterstaat, gaan de kopkes naar beneden.  We hebben heel wat moeten inpassen door onze resem gekwetsten, maar dat is niet gelukt. Volgende week wacht Mol.' (pp)